×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kinderen Ali B. grootste criticasters

03.11.2017 -

De kinderen van Ali B. zijn de grootste criticasters van het jurylid van The Voice of Holland. Dat vertelt hij in het AD.


Omar van zes en Amin van acht kijken, net als miljoenen Nederlanders, iedere vrijdagavond naar The Voice. Ze letten dan natuurlijk speciaal op hun vader. 'En een commentaar dat ik krijg', zegt Ali daarover. Het gebeurt vaak dat de twee jochies hem aanspreken op de keuzes die hij tijdens de shows maakt. 'Ga ik na vier uur slaap op zaterdagochtend mee naar het voetbalveld en hoor ik ondertussen van die gasten dat ik bij The Battles een andere keus had moeten maken', lacht het jurylid.

Ali zit alweer voor het vijfde seizoen in de jury bij The Voice. Maar hij heeft het programma nog nooit gewonnen met zijn team. Wel won hij vorig jaar The Voice Kids. 'Het gaat de goede kant op', constateert Ali. 'Natuurlijk wil ik winnen, maar het ligt niet alleen aan mij', legt Ali uit. Soms komt een goede kandidaat niet in zijn team of kiezen de kijkers voor een andere kandidaat. Daar baalt hij soms wel een beetje van. Het belangrijkste vindt hij echter dat de kandidaten die hij uitkiest zich ontwikkelen. De rapper zou het zonde vinden als dat niet gebeurt, zegt hij.

Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties