×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zayn praat niet meer met One Direction-leden

03.11.2017 -

Er is geen contact meer tussen Zayn Malik en de overige leden van One Direction. Dat vertelt de zanger in een interview met Billboard.


'Onze relatie is absoluut veranderd sinds we allemaal samen in de band zaten, maar dat is nu eenmaal hoe het leven gaat', zegt de 24-jarige. 'Iedereen wordt volwassen, twee van de jongens hebben nu kinderen. Maar nee, ik spreek ze eigenlijk geen van allen meer'.

In zijn autobiografie Zayn uit 2016 onthulde de zanger, die de band in 2015 verliet, dat zijn tijd met One Direction erg zwaar was. De Brit leed aan angstaanvallen en deed een eetstoornis op in zijn jaren met de boyband. 'Ik at dagenlang helemaal niks, soms twee of drie achter elkaar. Eten was het enige waar ik mijn eigen beslissingen over kon nemen, dus dat deed ik'.

Inmiddels gaat het een stuk beter met Zayn, die 'praktisch samenwoont' met het Amerikaans-Nederlandse model Gigi Hadid. 'Het helpt dat ze heel georganiseerd is. Godzijdank, want ik ben dat totaal niet', aldus de zanger. 'Ze is vaak bij me in de studio. Ze houdt van koken; als ik er tot laat zit, komt ze me nog wat eten brengen. Ze is heel cool'.

Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties