Placeholder

Justin en Selena opnieuw samen gespot

Het lijkt erop dat er meer speelt tussen Selena Gomez en Justin Bieber. De twee voormalige geliefden zijn opnieuw samen gezien, zo blijkt uit foto's die Us Weekly heeft gepubliceerd.

Selena ging woensdag mee naar een ijshockeywedstrijd van Justin in het Los Angeles Valley Ice Center in Ventura. Toen ze gezamenlijk vertrokken werden ze door de toegestroomde pers gefotografeerd. Selena droeg een trui van Justin en probeerde zich te verbergen onder haar capuchon.

Us Weekly zinspeelt op een mogelijke hereniging. 'Sinds hun relatie strandde, waren alle andere vriendjes van Selena slechts tijdelijke vervangers', zegt een bron tegen de site. 'Justin is haar enige ware liefde'.

Eerder deze week werd duidelijk dat de relatie tussen Selena en The Weeknd definitief voorbij is. Sindsdien wordt de zangeres regelmatig in het bijzijn van Justin gezien. De twee hadden enkele jaren een knipperlichtrelatie die in 2014 abrupt eindigde. Ze zouden hun vriendschap hebben hersteld toen Selena afgelopen zomer een niertransplantatie onderging.

 
(Bron: US Weekly)