×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Madonna is zo lekker gewoon gebleven

02.11.2017 -

Madonna heeft een geschatte waarde van 800 miljoen euro. Dat is een acht met acht (!) nullen. Maar allures krijgt ze niet, de zangeres werd namelijk gespot in de economy class van een vliegtuig. Heus!


Madonna besloot lekker goedkoop te vliegen naar Portugal, waar haar geadopteerde zoon David Banda voetbalt bij topclub Benfica. De ster reist vaker naar Portugal om de beginnende voetbalcarrière van haar zoon te kunnen volgen. De twaaljarige David is een veelbelovend voetballer die momenteel de jeugdopleiding doorloopt.

Een medepassagier schoot deze foto van de superster waarop ze te zien is in de economy class van een reguliere lijnvlucht naar het zuiden van Europa. Gewoon lekker normaal. Met haar afgetrapte gympies en out-of-bed haar. Wij houden ervan!

 
(Bron: Twitter)

Foto: © Instagram Madonna

Reacties