×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Arie Ribbens aan beterende hand

02.11.2017 -

Het gaat onverwachts beter met de gezondheid van Arie Ribbens. De tachtigjarige zanger, die lijdt aan longkanker, krabbelt langzaam weer op terwijl hij afgelopen zomer zo goed als uitbehandeld was.


De echtgenote van Arie, Cea, noemt de wending in een ochtendkrant 'een wonder'. 'Sinds zes weken leek het langzaam een beetje beter met hem te gaan. Terwijl ik deze zomer het idee had dat elke dag zijn laatste kon zijn', aldus Cea. Volgens haar stonden de artsen perplex van het plotselinge herstel van de zanger van carnavalskrakers.

'Maar reden tot al te veel optimisme is er ook weer niet', benadrukt Cea. 'Hij heeft nog heel veel andere problemen. Met zijn nieren, zijn schildklier, zijn suiker en de bloedvaten. Hij is bovendien nog erg zwak, hij blijft gewoon erg ziek'.

Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties