×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Transgenderkoppel Louisa en Rosanna drie jaar getrouwd

31.10.2017 -

Het is feest! Het koppel Louisa en Rosanne is vandaag drie jaar getrouwd! De twee staan daar uitgebreid bij stil op social media.


'Vandaag drie jaar geleden bracht mijn vader me naar het altaar en gaf me aan jou. Een moment dat ik nooit meer zal vergeten. Vandaag drie jaar geleden zei je tegen me dat je van me houdt en dat je me nooit zal laten gaan. Die woorden raakten me. Vandaag drie jaar geleden was een moment dat ik me zo compleet voelde en zo geaccepteerd door mensen. Nu is de kleine op komst, het geluk in ons leven is compleet. Ik hou zielsveel van je Ro en we maken er een mooie en gezellige dag van', laat Louisa in een romantische post weten.

Het stel is in verwachting van hun eerste kindje. 

Foto: © Instagram Louisa Janssen

Reacties