×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Holly Mae Brood werd gepest met dood vader

31.10.2017 -

De zelfmoord van haar vader Herman was voor klasgenootjes van Holly Mae Brood reden voor pesterijen. Dat vertelt de presentatrice in Viva.


'Als ik bij gym van een bankje sprong, maakten kinderen lelijke opmerkingen als: ‘Je lijkt je vader wel', herinnert Holly zich. De nu 22-jarige was zes jaar oud toen Herman zijn leven beëindigde door van het dak van een hotel in Amsterdam te springen. In de jaren daarna werd ze vaak gepest. 'Op de basisschool heb ik het heel zuur gehad, ik werd zelfs met takken geslagen. Misschien ook uit afgunst omdat ik voor televisie danste'.

De actrice heeft weleens van zich afgeslagen, bekent ze. 'Ik kon driftig worden. Ik heb eens een meisje geslagen en aan haar haren getrokken. Mensen mogen me lelijk of niet-getalenteerd vinden, maar als je iemand pakt op gevoelige dingen die zich in haar leven hebben afgespeeld, dan verdien je een beuk in je gezicht'.

Ondanks het pesten en de dood van haar vader kijkt Holly terug op een gelukkige jeugd. 'Ik heb weinig negatieve gevoelens bij het overlijden van mijn vader. Het was natuurlijk heel heftig wat er gebeurde, maar mijn moeder heeft ons goed opgevangen. Ik ben nooit iets tekortgekomen'.

Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties