×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Simon Cowell herstelt thuis na val van trap

28.10.2017 -

Simon Cowell is weer thuis. Hij kan daar herstellen van zijn val van de trap vrijdag in zijn woning in Londen.


De 58-jarige muziekproducent werd vrijdag met spoed naar het ziekenhuis gebracht nadat hij bewusteloos onderaan de trap werd gevonden door zijn beveiligers. Volgens The Sun werd Simon midden in de nacht duizelig wakker. Hij ging wat melk halen beneden. Op zijn weg terug naar boven viel hij flauw.

In het ziekenhuis werden scans en röntgenfoto's genomen van zijn hoofd en ruggengraat. Het lijkt erop dat Cowell met de schrik is vrijgekomen. Toen hij terugkeerde bij zijn woning zwaaide hij naar de aanwezige fotografen. 'Ik voel me al beter', zei hij. Hij wist echter nog niet zeker of hij zaterdagavond plaatsneemt als jurylid in de liveshow van de Britse X Factor.

Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties