×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Tyrese Gibson weer ontslagen uit ziekenhuis

27.10.2017 -

Tyrese Gibson is na zijn ziekenhuisopname weer thuis, schrijft showbizzsite TMZ. De acteur meldde zich donderdagnacht bij een ziekenhuis in Los Angeles, omdat hij last had van pijn op de borst.


De acteur, bekend van The Fast and the Furious, werd in zijn hotel niet goed. Hij had niet alleen pijn, maar ook uitdrogingsverschijnselen. Daarvoor is hij door artsen behandeld.

Een paar uur voor zijn opname werd de 38-jarige Tyrese voor de rechter gehoord in de zaak die zijn ex-vrouw heeft aangespannen. Norma Gibson beschuldigt hem van huiselijk geweld. De acteur heeft een tijdelijk contactverbod opgelegd gekregen. Norma wil dat nu permanent laten maken en dat zou betekenen dat Tyrese zijn tienjarige dochtertje Shayla niet meer mag zien.

Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties