×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gerard Ekdom: Mijn ouders dachten dat ik autistisch was

27.10.2017 -

Voor het nieuwe seizoen van Chantal blijft slapen is Chantal Janzen op bezoek bij Gerard Ekdom. In de uitzending doet de radio-dj een bijzondere onthulling.


Chantal haar mond valt open wanneer de twee de 'mancave' van Gerard inlopen. De muren zijn bezwaaid met cd's. 

'Ik ben altijd geobserdeerd geweest door alles wat rond was, draaide en muziek gaf. Mijn ouders dachten dat ik autistisch was. En daar kan ik me iets bij voorstellen', legt Gerard uit wanneer de presentatrice met open mond de ruimte bekijkt.

'Ik heb een filmpje van vroeger en daarop is een rond krukje te zien. Op dat krukje legde ik dan een steentje in het midden en ik was dan de platenspeler. Dus ik rende om dat krukje heen en stampte met mijn voeten op de grond en deed net alsof ik de muziek maakte van de plaat', vervolgt hij lachend. 

Foto: © Reni van Maren

Reacties