×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dierenvriend Winston Gerschtanowitz

26.10.2017 -

Winston Gerschtanowitz plaatste vanochtend een hele lieve video online. Wat een snoetje! Bang voor muizen? Kijk dan maar even niet...


'Vanmorgen in de tuin kwam ik deze jonge vriend tegen, op zoek naar zijn moeder. Die hij hopelijk inmiddels heeft gevonden', schrijft de presentator bij de video van het babymuisje.

Op de video reageren zijn volgers verdeeld: 'Ik hoop ook dat hij zijn moeder heeft gevonden!', schrijft iemand bij de video. Anderen reageren met: 'Vermenigvuldigen zich super snel. Weet niet of je dan nog zo blij bent...'. 

Hoe dan ook, lief is het in ieder geval wel. 

 

Vanmorgen in de tuin. Kwam ik deze jonge vriend tegen.....op zoek naar zijn moeder. Die hij hopelijk inmiddels heeft gevonden

Een bericht gedeeld door Winston Gerschtanowitz (@winstongerschtanowitz) op

 

 

Foto: © Instagram Winston Gerschtanowitz

Reacties