×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

'Charbel verhuist naar Hamburg voor Sylvie'

26.10.2017 -

Er wordt gefluisterd dat Charbel Aouad, het steenrijke liefje van Sylvie Meis, zich heeft gevestigd in Hamburg. Volgens het Duitse blad Closer heeft de 36-jarige zakenman zijn bedrijf in Duitsland aangemeld, op een adres dat in de buurt ligt van Sylvie's appartement.


Sylvie Meis verloofde zich in april met de steenrijke Charbel Aouad. Volgens het blad Closer moét hij wel naar Hamburg gaan verhuizen omdat bij het bedrijf van Aouad 'Anglostar' een adreswijziging alleen kan worden doorgevoerd als de eigenaar daadwerkelijk verhuist.

 

#isaidyes #engaged

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis Official Account (@1misssmeis) op

Nu hij veel tijd in Hamburg zal gaan doorbrengen met zijn liefje, kunnen de voorbereidingen van haar tweede huwelijk echt gaan beginnen. Daar neemt ze echter alle tijd voor. Tijdens de presentatie van haar lingeriesetjes zei ze hierover: 'In mijn ogen is het altijd zo geweest dat je minstens een jaar verloofd bent en de tijd neemt iets moois te plannen'. Wanneer de trouwerij gaat plaatsvinden, blijft dus nog even gissen.

de Verenigde Arabische Emiraten.

 

 

TeaTime #offwego #vacationtime

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis Official Account (@1misssmeis) op

 

#poolside #chilling #mydubai

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis Official Account (@1misssmeis) op

Foto: © Instagram Sylvie Meis

Reacties