×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ne-Yo wordt voor de vierde keer vader

26.10.2017 -

Ne-Yo wordt volgend jaar voor de vierde keer vader. De zanger verwacht zijn tweede kind met echtgenote Chrystal.


Het jurylid van Jennifer Lopez' danscompetitie World Of Dance kondigde de komst van zijn vierde spruit aan op Instagram. Daar plaatste hij foto's van zijn drie kinderen, en daarbij een vraagteken. 'Raad eens wie er een nieuwe aanwinst verwacht?', vroeg hij bij de collage. Ook Chrystal schreef over de zwangerschap op Instagram. 'Wij hebben je niet gepland, maar je bent Gods plan en ik ben dankbaar dat je ons als ouders hebt gekozen', liet ze weten.


De twee hebben een 19 maanden oude zoon, de naar zijn vader vernoemde Shaffer Chimere Jr. Ne-Yo heeft een dochter van zeven en een zoon van zes uit een eerdere relatie. Twaalf jaar geleden verwelkomden de zanger en zijn toenmalige vriendin ook een zoon die ze Chimere noemden. Later bleek Ne-Yo echter niet de vader van het jongetje.

Foto: © Instagram Chrystal Smith

Reacties