×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jessica Alba verwacht een kindje

26.10.2017 -

Jessica Alba krijgt een zoontje. De actrice plaatste op Instagram een video van het feestje waarop ze het geslacht van haar derde kind bekendmaakte.


In het filmpje trekken Jessica en haar twee dochters een doos die in de lucht hangt open. De Sin City-ster en Honor (9) en Haven (6) krijgen vervolgens een lading blauwe ballonnen en slingers over zich heen.


Jessica is tegenwoordig vooral werkzaam voor haar bedrijf The Honest Company. Vlak na de geboorte van Honor kwam Jessica op het idee voor de onderneming, die huishoudelijke- en babyspullen verkoopt die zijn gefabriceerd met minder of geen chemicaliën. Inmiddels wordt de waarde van het bedrijf ingeschat op 1,7 miljard dollar (1,4 miljard euro).

Foto: © Instagram Jessica Alba

Reacties