×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Barry Hay op podium Holland Zingt Hazes

26.10.2017 -

Barry Hay wordt toegevoegd aan de line-up van het meezingfeest Holland Zingt Hazes. De zesde editie van het muziekspektakel vindt volgend jaar plaats op 20 en 21 april in de Ziggo Dome in Amsterdam.


Barry Hay (69) behaalde nationaal maar ook internationaal groot succes met de Golden Earring en de hits Radar Love, Twillight Zone en When the Lady Smiles.

Eerder heeft producent LiveLane al de komst van Glennis Grace, Danny de Munk en Peter Beense aangekondigd. Ook Jeroen van der Boom, Xander de Buisonjé, Trijntje Oosterhuis en Jamai zingen met André Hazes jr. en Roxeanne Hazes liedjes uit het repertoire van de in 2004 overleden volkszanger André Hazes.

'André Hazes had wel iets met rock-'n-roll', zegt Barry Hay. 'Ik heb hem meerdere keren ontmoet. Ik mocht hem graag en dat was denk ik wederzijds', vertelt Barry Hay. 'Ik doe dit uit liefde voor André. Ik denk dat hij het geweldig had gevonden'.

Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties