Gordon krijgt teken van overleden moeder

In de promo voor het nieuwe trouwprogramma van Gordon is te zien dat de zanger een teken krijgt van zijn overleden moeder. De emoties slaan meteen toe.

Gordon is in de promo in gesprek met de psycholoog, die aangeschreven is voor het trouwprogramma, wanneer er een grote vlinder naar binnen vliegt. De zanger slaat meteen zijn hand voor zijn mond en begint te snikken: 'What the fuck is dat dan? Dit geloof je niet hè…', snikt hij. 'Ik had met mijn moeder altijd afgesproken dat als er iets heel heftigs zou gebeuren, dat ik dan een vlinder zou zien', legt hij gëmotioneerd uit. 

Wat zijn moeder hiermee tegen hem wil zeggen? 'Eigenlijk van 'relax', alles komt goed', gaat de zanger door.

Gordons moeder, Marie Heuckeroth, overleed zeven jaar geleden op 79-jarige leeftijd aan een hartaanval. Gordon had altijd een goede band met haar.

Gordon heeft de afgelopen maanden gedatet met kandidaten die zijn geselecteerd door een commissie bestaande uit Gerard Joling, boezemvriend Danny Rook en hartsvriendin Joyce Humblet.

Het is de bedoeling dat Gordon dit jaar nog in het huwelijksbootje stapt op een droomlocatie in Kaapstad, waar hij een huis bezit. Met wie hij daar trouwt, besluit hij pas de dag vóór het huwelijk. Minder dan 24 uur vóór het jawoord wordt zijn nieuwe schoonfamilie ingevlogen.