×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

John Mayer bereikt een mijlpaal

25.10.2017 -

John Mayer heeft een mijlpaal bereikt. De zanger heeft al een jaar geen druppel alcohol gedronken, meldt hij trots op Twitter.


'Een jaar geleden besloot ik voorlopig niet meer te drinken. Een zeer persoonlijk ding voor iedereen. Ik trek nog steeds profijt van mijn besluit', schrijft John. 'Ik post dit omdat ik de mensen wil zeggen: 'genoeg is genoeg', voegt hij er in een volgende tweet aan toe.

Omdat hij zich er nooit goed bij voelde als hij dronk, besloot de Love on the weekend-zanger een jaar geleden om er helemaal mee te stoppen. 'Alcohol is een klootzak. Hoeveel is genoeg?', zei hij eerder dit jaar in Rolling Stone. 'Elke keer als ik dronk, vroeg ik me af hoeveel nog goed voor me was. Het was altijd fout. Ik voelde me er nooit goed bij', verklaarde hij zijn besluit.

Foto: © Instagram John Mayer

Reacties