×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dochter Paul Walker treft een schikking met Porsche

25.10.2017 -

Meadow Walker, de dochter van de in 2013 omgekomen acteur Paul Walker, heeft een schikking getroffen met Porsche. Dat blijkt uit documenten waarover The Blast beschikt.


Meadow acht de autofabrikant medeverantwoordelijk voor de dood van haar vader, die als passagier in een Porsche levend verbrandde na een botsing. Bij het ongeval kwam ook de bestuurder Roger Rodas om het leven. De 18-jarige Meadow stelde dat haar vader de crash overleefd zou hebben als Porsche goede veiligheidsvoorzieningen in de auto had geïnstalleerd.

Ook de vader van de acteur, Paul Walker III, trof een schikking in een zaak tegen Porsche. De bedragen die zijn gemoeid in bij beide schikkingen zijn niet bekend gemaakt.

In een eerdere rechtszaak, aangespannen door de weduwe van Rodas tegen Porsche, oordeelde de rechter dat het fatale ongeluk niet de schuld van de automaker was.

Foto: © Instagram Meadow Walker

Reacties