×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Lil' Kleine openhartig over keerzijde succes

24.10.2017 -

Lil’ Kleine heeft zich in een interview met Shownieuws openhartig uitgelaten over de keerzijde van zijn populariteit. Sinds de rapper het nummer Drank en Drugs uitbracht, kan hij namelijk niet meer normaal over straat.


‘Als ik thuis kom, staan er bijvoorbeeld altijd mensen voor de deur en dat vind ik wel vervelend. Maar, dan heb ik een mooie schuifdeur die opengaat, dan rijd ik mijn auto naar binnen en dan blijf ik in de auto zitten totdat de deur achter me gesloten is’, legt Kleine uit.

Maar dat is niet het enige waar de jonge rapper tegenaan loopt: ‘Boodschappen doen kan niet. Vanmiddag ga ik boodschappen doen met mijn vriendin maar dat is eigenlijk geen doen. Iedereen wil me aanraken, met me op de foto. Terwijl ik op dat moment gewoon even rustig boodschappen wil doen met mijn vriendin’.

Hoewel dit allemaal vervelend is, is het niet gevaarlijk. Wat wél gevaarlijk is, is de reacties die Kleine van sommige fans krijgt. Een keer las de rapper het volgende onder één van zijn foto’s: ‘Als ik je zie dan steek ik je dood en daarna mijzelf, zodat wij samen in één graf kunnen liggen’.

Lil' Kleine ziet dit als de keerzijde van zijn succes: ‘Uiteindelijk krijg je er genoeg mooie dingen voor terug om er wel mee te kunnen leven’.

Ook liet de jonge rapper in het interview weten dat hij dolgelukkig is met zijn vriendin en zeker kinderen met haar wil in de toekomst.

 

Sjors en Sjimmie

Een bericht gedeeld door Lil Kleine (@lilkleine) op

Foto: © Reni van Maren

Reacties