×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Roy Donders weer slachtoffer van winkeldiefstal

23.10.2017 -

Roy Donders is weer bestolen. Inbrekers sloegen toe in de winkel van de stylist in Tilburg. Donders, die broeken, een portemonnee, riemen en een pet mist, zette zaterdag foto's van de dieven op Facebook. Daarbij dreigde hij de inbrekers alle bewakingsbeelden op sociale media te zetten als zij zich niet zouden melden bij de politie.


De dieven gaven geen gehoor aan de oproep, waarop de realityster zondag de beelden op Facebook deelde. 'Zo en hier het filmpje... We hebben ook al namen en vermoedens wie dit meisje is. Dus meid, voor de laatste keer, breng de spullen terug of kom netjes betalen, want ik kom er toch achter. Nog meer tips zijn welkom', schrijft Donders bij de beelden.

De winkel van Roy werd eind augustus, enkele dagen na de opening, al door kledingdieven bezocht. Ook toen zette de stylist bewakingsbeelden online, waarna hij de gestolen spullen terugkreeg.

Foto: © Reni van Maren

Reacties