×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jeroen van Koningsbrugge kiest voor ander pad

23.10.2017 -

Acteur en comedian Jeroen van Koningsbrugge neemt voor het eerst plaats op de regisseursstoel.


Jeroen gaat drie afleveringen regisseren van het nieuwe seizoen van de politieserie Smeris, maakte BNNVARA maandag bekend. De overige afleveringen worden gemaakt door Marc Willard.

'Na het spelen in Smeris en het meeschrijven aan de serie is het te gek om het vertrouwen te krijgen ook een paar afleveringen te regisseren', zegt Van Koningsbrugge, die in de serie de rol van Theo Kamp vertolkte. Samen met acteur Dennis van de Ven (Willem Niessen), schreef hij al mee aan eerdere seizoenen van Smeris.

Van Koningsbrugge viel onlangs in de prijzen voor zijn acteerprestaties in de serie. Tijdens het jaarlijkse Gouden Televizier-Ring Gala kreeg hij de Zilveren Televisie-Ster Acteur.

Het vierde seizoen van Smeris is vanaf 21 januari 2018 te zien op NPO3. Bekende castleden als Susan Visser, Kiki van Deursen en Hans Ligtvoet keren terug op het scherm.

Foto: © Reni van Maren

Reacties