×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

VIDEO: Harry Styles 'aangerand' tijdens concert

23.10.2017 -

Tijdens een optreden van zanger Harry Styles in de Hollywood Bowl, een groot amfitheater in Los Angeles, greep een iets te enthousiaste fan zaterdagavond naar zijn kruis.


Het incident vond plaats tijdens het We Can Survive-concert ten bate van de strijd tegen borstkanker, en is door meerdere aanwezigen opgenomen op camera.

'Hij zong zijn nummer Kiwi en knielde met gesloten ogen dichtbij het publiek. Toen Harry doorhad wat er gebeurde, stond hij snel op en duwde de hand weg. Je kon zien dat hij ervan schrok, want hij vermeed die specifieke hoek van de zaal de rest van de avond,' aldus een ooggetuige tegen Yahoo.

Nadat er verschillende video's waren verschenen op social media, spraken fans al snel van 'aanranding' en werd de hashtag #respectharry trending op Twitter. De zanger zelf heeft nog niet gereageerd op het incident.

Foto: © Twitter

Reacties