×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ewan McGregor en vrouw scheiden na 22 jaar

22.10.2017 -

Ewan McGregor en zijn vrouw Eve Mavrakis zijn uit elkaar. Na een huwelijk van 22 jaar heeft het stel besloten te gaan scheiden, weet People.


De 46-jarige Star Wars-acteur en zijn vrouw zijn al sinds mei niet meer samen. McGregor is zelfs al weer verliefd. De Britse krant The Sun betrapte Ewan in een Londens café zoenend met de 32-jarige actrice Mary Elizabeth Winstead, zijn tegenspeelster in de Amerikaanse televisieserie Fargo.

Winstead kondigde afgelopen mei aan te gaan scheiden van haar man Riley Stearns. Sinds die tijd posten zowel McGregor als Mavrakis op social media foto's van zichzelf zonder trouwringen om.

McGregor en de 51-jarige Mavrakis leerden elkaar kennen op de set van de Britse misdaadserie Kavanagh QC. Ze trouwden in 1995 en kregen vier dochters.

Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties