×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

VIDEO: Estavana Polman openhartig over ernstig auto-ongeluk

20.10.2017 -

Handbalster en vriendin van Rafael van der Vaart, Estavana Polman, vertelt in een interview met Peter van der Vorst over misschien wel de heftigste periode uit haar leven. Zij raakte in 2009 met haar ouders en tweelingbroer betrokken bij een ernstig auto-ongeluk.


'We waren op weg naar vakantie en we reden in Duitsland. We moesten uitwijken voor een auto en toen raakten we in de slip want de weg was super glad. De auto begon met tollen waardoor we de vangrail raakten en over de kop sloegen. Lagen we opeens op het dak', vertelt ze aan Peter.

'Op het moment dat ik uit de auto wilde gaan, voelde ik mijn benen niet meer. En toen wist ik eigenlijk wel dat het niet goed was. In het ziekenhuis hoorde ik dat ik mijn rug gebroken had. Moest ik helemaal opnieuw leren lopen en dat voelde echt weer alsof ik mijn eerste stapjes moest zetten', aldus Estavana. 

 

Maar haar topsportersmentaliteit én conditie hebben ervoor gezorgd dat de revalidatie maar een half jaar heeft geduurd. 'Het is mijn geluk geweest dat ik goed getraind ben en mijn conditie goed is', legt de handbalster uit.

En mét succes: inmiddels speelt ze weer op topniveau. En dat drie maanden na de bevalling van Jesslynn; het eerste kindje van het topsporter-stel. 

 

Kijk vanavond om 20.30 uur RTL4/ Van der Vorst Ziet Sterren (@petervdvorst)#noppies

Een bericht gedeeld door Estavana Polman (@estavana) op

Foto: © Reni van Maren

Reacties