×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

VIDEO: Estavana Polman heel duidelijk over trouwplannen Rafael

19.10.2017 -

Van der Vorst ziet sterren was te gast bij handbalster Estavana Polman en Rafael van der Vaart. Op de vraag of ze zou willen trouwen met de voetballer, gaf ze een wel heel direct antwoord...


'Als hij het nu zou vragen, wat zou je zeggen?', vraagt Peter aan de pasgeworden moeder. Estavana is heel duidelijk in haar antwoord: 'Nee! Opsodemieteren, doei!'. 

En ook om de reden windt ze geen doekjes: 'We hebben een kindje samen. Dat is onze eeuwige band. Had je maar niet moeten trouwen van te voren…'.

Rafael kan er wel om lachen: 'Ze zegt altijd, je trouwt maar één keer in je leven. Het hoeft niet zo’n zoetsappig verhaal te worden maar het is gewoon een geweldig wijf. Dat zeg ik ook altijd. Ze is nu een week weggeweest met die kleine meid en ik ben heel blij dat ze allebei weer terug zijn. Maar dan begint ze wel weer meteen te zeiken over de kleine dingen maar dat heb ik dan stiekem ook wel gemist', glundert de voetballer. In juni zijn Rafael en Estavana ouders geworden van dochtertje Jesslynn. Het is het eerste kindje van het dolgelukkige stel. 

Foto: © Still video

Reacties