×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Relatie tussen Milika Peterzon en Edvard Niessing voorbij

18.10.2017 -

De relatie tussen voormalig SBS-presentatrice Milika Peterzon (55) en oud-nieuwslezer Edvard Niessing (69) is na twee maanden stukgelopen.


Edvard laat in een interview met het AD weten heel verdrietig te zijn door de beslissing van Milika: 'We hebben twee maanden zo’n ontzettend fijne tijd gehad. Ik kan me niet voorstellen dat dit het was'. De voormalige RTL Nieuws-presentator heeft moeite met de breuk en laat zich niet uit over de reden ervan. 

'Milika heeft de afgelopen jaren nogal wat te verhapstukken gehad op persoonlijk en medisch vlak. Ik heb daar begrip voor, wil haar alle ruimte geven. Elke relatie kent z’n dips. Ik wacht geduldig af, ik hoop heel erg dat het nog goed komt', legt hij uit. 

Edvard en Milika kregen afgelopen zomer via Facebook weer contact, maar kenden elkaar al lange tijd uit de televisiewereld. De vonk sloeg over en de relatie was een lichtpuntje voor Milika na zware jaren. Zij werd in 2014 getroffen door een zware hersenbloeding. 

Foto: © Reni van Maren

Reacties