×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Hier wil Patricia weer gelukkig worden

Vakantiehuisje gekocht

18.10.2017 -

Patricia Paay en haar man hebben een huisje gekocht op een bungalowpark, dicht tegen de grens met België. Op dit moment laat Patricia wat kleine dingen vernieuwen in het huis, zodat zij er binnen een paar weken in kan.


 

In eerste instantie waren de kleine diva en haar man op zoek naar een huis in de omgeving van Rotterdam, maar de keuze is uiteindelijk toch gevallen op een kleine recreatiewoning in Parc Patersven in Brabant.

Het nieuwe stulpje van het begin dit jaar getrouwde stel is niet ver van de woning waar Robbert ouders wonen. Haar schoonvader was ook aanwezig bij de ondertekening van het voorlopig koopcontract. Wat Patricia precies heeft betaald voor het huisje is niet duidelijk, maar de woning op het vakantiepark stond al jaren te koop voor een bedrag van 225.000 euro.

In Weekend deze week alle foto's én het hele verhaal over deze nieuwe stap in het leven van Patricia.

Foto: Reni van Maren

Reacties