×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gordon lekker in zijn vel na detox

18.10.2017 -

Gordon zit lekker in zijn vel. Met zijn grote dag in het vooruitzicht heeft de presentator en zanger zich laten opsluiten in een detox-kliniek. En mét resultaat: hij is maar liefst 3.8 kilo kwijt.


Gordon is al maanden bezig om een strak lijf te krijgen door middel van veel sporten en een streng dieet. Dat deed hij niet alleen om zich beter te voelen, maar ook om een beetje leuk voor de dag te kunnen komen op zijn aanstaande trouwerij met een vooralsnog onbekende man. Die hoopt hij te vinden via het nieuwe RTL4-programma Gordon gaat trouwen.

'Het zit er op! Een week lang detoxen in een werkelijk waanzinnige wellness kliniek SHA in de buurt van Alicante. De eerste dagen vond ik het zwaar om het intensieve programma te volgen maar het weinige maar verrukkelijke eten maakte het allemaal prima dragelijk. Ik ben het sporten weer op gaan pakken na een maand niks gedaan te hebben en daar ben ik super blij mee!', schrijft de zanger bij een foto op zijn Facebook.

'Ik kan geen thee, wortelsap, zeewier, massage olie of therapeut meer zien maar mijn medische check-up was uitmuntend. Zo goed als geen cholesterol en het hart, lever, longen en nieren van een jonge god. Ik ben er klaar voor! Mijn grote dag komt eraan en ik ben er heel nerveus voor maar ik ga het gewoon doen. Mijn man krijgt mij in de beste shape in jaren', glundert hij. 

Gordon stapt op 22 november in het huwelijksbootje. Het progamma komt in het najaar op de buis. 

 

Foto: © Facebook Gordon

Reacties