Ook schoonzoon Frank Masmeijer verdacht van drugssmokkel

2017 is zeker niet het jaar voor Frank Masmeijer en zijn familie. Na de 8 jaar cel en de boete van acht duizend euro wegens drugssmokkel, is er nog een onthulling gedaan over de familie.

Thijs Zeeman, de journalist die ook de documentaire over de ex-showmaster heeft gemaakt, vertelde gisteravond in Shownieuws dat de schoonzoon van Sandra en Frank, Arlind B., ook verdachte is in een drugszaak. Tegen hem ligt er een strafeis van maar liefst 3 jaar cel. De zaken van Frank en Arlind staan los van elkaar, maar toevallig is wel dat beide zaken te maken hebben met het smokkelen van cocaïne. 

Arlind is het vriendje van Michelle, één van de twee dochters van Sandra en Frank. Thijs Zeeman sprak tijdens het maken van de documentaire over Masmeijer meerdere keren met haar. Zij deed toen de uitspraak dat haar familie niet in de gevangenis thuishoort en dat zij daar nog nooit wat mee te maken hebben gehad. Zij wist toen nog niet dat nu haar vader én haar vriend beiden waarschijnlijk de gevangenis in moeten.

Waar Frank zich momenteel bevindt is onduidelijk. Hij zegt zelf in Nederland te zijn maar Thijs Zeeman onthulde dat hij van meerdere bronnen te horen krijgt dat de ex-showmaster op Aruba is.