×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Oscar Aerts opnieuw onder het mes

17.10.2017 -

Oscar Aerts wordt opnieuw geopereerd aan zijn hersenklier. Bij de 27-jarige acteur werd vorig jaar een tumor op zijn hypofyse verwijderd, maar er blijkt toch nog een stukje te zitten. Dat vertelt hij in een interview met de VIVA.


In het najaar van 2016 kreeg Oscar de diagnose Syndroom van Cushing. Hierdoor groeit er een tumor op zijn hypofyse die de hormoonhuishouding in de war schopt. Na maandenlange strubbelingen werd hij eindelijk geopereerd. 'Vooral de week erna was ik echt naar de klote. Je bent hormonaal helemaal in de war, super weird, ik was zo labiel als wat. Als iemand vroeg hoe het met me ging, moest ik al meteen janken. Jánken!'

Gelukkig voelt de acteur zich nu goed. 'Alleen bleek laatst dat er toch nog een stukje van de tumor is achtergebleven. En ook dat moet operatief verwijderd worden. Dat was wel weer even een klap', vertelt Oscar. 'Ik schrok eerst heel erg en werd best emotioneel, maar daarna dachten mijn vriendin en ik ook: hup, we gaan er vol tegenaan'.

De tumor is niet kwaadaardig en goed te behandelen. De voormalig GTST-ster ziet er alleen tegenop dat hij weer moet vertellen dat hij een tijdje uit de running is. 'Er zijn zeker projecten niet doorgegaan. En ik weet gewoon dat er producenten zijn die denken: hmm, we wachten wel even met Oscar. We gaan wel voor die acteur die geen tumor in zijn kop heeft. Wat dat betreft is het een harde wereld'.

Foto: © Reni van Maren

Reacties