×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Familie neemt afscheid van Tom Petty

17.10.2017 -

Familieleden en naaste vrienden van Tom Petty hebben maandag in een besloten uitvaartdienst afscheid genomen van de rocker. De dienst vond plaats in Lake Shrine, een spiritueel complex aan de rand van Los Angeles, waar in 2001 ook de uitvaart van Beatle George Harrison werd gehouden.


Toms dochter AnnaKim deelde op Instagram een aantal foto's van de dag. Ook plaatste ze voorafgaand aan de dienst een foto van haar vader, waarbij ze schreef: 'Ik beloof dat ik niet verdrietig zal zijn en mijn hart zal volgen. Je leeft voort in je kunst'.

 

You belong somewhere you feel free

Een bericht dat is gedeeld door @inviteloveinvitelove op

 

The dark of the sun we will stand together

Een bericht dat is gedeeld door @inviteloveinvitelove op

 

My beautiful twin starI promise not to be sad and to follow my heart you live on in your art

Een bericht dat is gedeeld door @inviteloveinvitelove op


De rockzanger, bekend van onder meer zijn hits American Girl en Free Fallin' overleed op 2 oktober op 66-jarige leeftijd.

Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties