×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

'Michael Fassbender en Alicia Vikander stiekem getrouwd'

16.10.2017 -

Het lijkt erop dat Michael Fassbender en Alicia Vikander afgelopen weekend op Ibiza in het huwelijksbootje zijn gestapt. Daily Mail spotte het acteurskoppel op het Spaanse eiland met trouwringen om de vingers.


Vorige maand gingen er al geruchten dat de 40-jarige Assassin's Creed-ster en de 29-jarige Oscarwinnares een bruiloft aan het voorbereiden waren op Ibiza. Dit weekend werd het stel ook al omringd door familie en vrienden gezien.

Het stel heeft nog niets bevestigd over een huwelijk. En het is nog maar de vraag of dat gaat gebeuren. De Ier en de Deense staan er namelijk om bekend dat ze hun privéleven en relatie erg afschermen. Zo bedankt Alicia in 2016 toen ze een Oscar won voor haar bijrol in The Danish Girl haar ouders en tegenspeler Eddie Redmayne. Michael noemde ze niet, alhoewel hij wel naast haar zat tijdens de awardshow.

Michael en Alicia ontmoetten elkaar op de set van de film The Light Between Oceans in 2014.

Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties