×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

FOTO: André Hazes gelukkig weer met gezin

16.10.2017 -

André Hazes is maar wat blij. Nadat hij dit weekend het dak van Ahoy af heeft geblazen met twee uitverkochte concerten, is hij nu weer lekker samen met zijn gezin. Tijd voor wat rust.


Beide concerten waren compleet uitverkocht en Hazes heeft zijn publiek compleet weggeblazen afgelopen weekend. De jonge zanger mag trots zijn; ook volgend jaar staat hij weer in Ahoy. Op 27 oktober 2018 staat er namelijk opnieuw een concert in de Rotterdamse hal gepland.

Monique is super trots op haar André. Maar hoewel ze hem alle succes gunt, is het ook wel lekker dat hij weer lekker bij zijn gezin is. 'Eindelijk weer samen! Snaveltjes dicht en oogjes toe...', schrijft ze bij een foto van het complete gezin samen in bed. 

André bracht een aantal nachten in een hotel door om zich te kunnen voorbereiden op zijn concerten. De spanningen thuis waren te groot.  

 

Eindelijk weer samen! Snaveltjes dicht en oogjes toe... slaap lekker

Een bericht gedeeld door MoniQue Noël (@moniquenoell) op

Foto: © Instagram André Hazes

Reacties