×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Eén van Katie Price's kinderen flink in de problemen

14.10.2017 -

Katie Price heeft op het laatste moment haar concert in Manchester moeten schrappen. De 39-jarige zangeres kan zaterdagavond niet optreden vanwege een 'ernstig incident' binnen haar gezin.


“Helaas moet ik mijn show in Manchester van vanavond uitstellen. Er is een dringende familiekwestie waarbij de politie en een van mijn kinderen betrokken zijn”, schrijft het voormalig glamourmodel op Twitter. “Voor al mijn fans en voor iedereen die een ticket heeft gekocht: het spijt me om dit zo laat te moeten melden. Ik heb hier geen controle over.”

Wat er precies aan de hand is en om welke van haar kinderen het gaat, vertelt Katie niet. De Britse heeft vijf kinderen van drie verschillende mannen.

 

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties