×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Roxeanne Hazes sloeg man in elkaar

'Ik laat niemand lelijk praten over mijn familie'

11.10.2017 -

Roxeanne Hazes onthult in een interview met Vice dat ze, toen ze jonger was, iemand in elkaar heeft geslagen die haar vader belachelijk maakte: 'Het werd zwart voor mijn ogen'.


Roxeanne is trots op haar afkomst en wie kan dat haar kwalijk nemen. Zo vertelt ze in een interview met Vice dat ze niemand negatief over haar familie laat praten: 'Dan heb je gewoon echt de verkeerde voor je'. 

'Toen ik een jaar of vijftien was, zat ik een keer in de bioscoop, en ik hoorde iemand achter mij hele lelijke dingen zeggen over mijn vader', legt ze uit.

'Toen ik dat hoorde stond ik op, en zei ik tegen hem: 'Hey wacht even, je hebt het wel over mijn vader'. Ik hoopte dat dat hem af zou schrikken, maar hij ging alleen maar door. Hij zei dat mijn vader een alcoholist was, en dat het maar goed was dat hij dood is. Toen werd het zwart voor mijn ogen, en ramde ik die man met alle kracht die ik in me had. Ik heb hem helemaal in elkaar geslagen', vervolgt ze. 

Op de vraag of ze er spijt van heeft, is het antwoord heel duidelijk: Achteraf voelde ik me angstig, met name voor mezelf. Hoe had ik mezelf zo kunnen laten gaan? Het is natuurlijk niet netjes, maar ik ben er nog steeds trots op. Ik laat nog steeds niemand lelijk praten over mijn familie. Dan ben je echt bij de verkeerde, zo is het gewoon', aldus de dochter van.

Volwassener geworden is ze wel: 'Ik zou vandaag de dag niet meer zo fysiek reageren. Eerder verbaal en het op die manier oplossen', besluit ze.

Foto: © Reni van Maren

Reacties