×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Inbraak bij actrice Rachel Bilson

10.10.2017 -

Er is vrijdag ingebroken in de woning van actrice Rachel Bilson in Los Angeles. De daders hebben onder andere schoenen, handtassen en juwelen buitgemaakt ter waarde van zo'n 50.000 dollar. In 2009 werd ook al eens ingebroken bij de actrice.


Volgens de lokale politie zijn de inbrekers vrijdagavond de woning van de 36-jarige actrice binnengeslopen, kort nadat zij het huis had verlaten. Bilson vertrok om 22:00 en kwam rond 2:00 's nachts thuis. Ze trof de woning compleet overhoop gehaald aan. De dieven zijn volgens de politie via een glazen deur, die niet op slot zat, het huis binnengegaan en hebben in razend tempo schoenen, handtassen, merkkleding en juwelen gestolen.

Het is niet de eerste keer dat de O.C.-actrice is beroofd. In 2009 werd ze slachtoffer van een inbraak door een bende die destijds de woningen van meerdere sterren in Los Angeles had leeggeroofd.

De inbraak komt op een ongelukkig moment voor Rachel Bilson. In september werd bekend dat haar relatie met acteur Hayden Christensen op de klippen is gelopen. De twee waren tien jaar samen en woonden in Toronto. Bilson was net verhuist naar Los Angeles om weer op zichzelf te gaan wonen.

Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties