×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Katja Herbers mist eigen première

09.10.2017 -

Actrice Katja Herbers kan maandagavond niet aanwezig zijn op de Nederlandse première van de film Weg Van Jou. Dit komt door wijzigingen in de opnameplanning van de Amerikaanse serie Westworld, meldt filmdistributeur Dutch FilmWorks.


De bekende Nederlandse actrice bemachtigt, net als Carice van Houten en Michiel Huisman, rollen in grote Hollywoodfilms en -series, waaronder Manhattan, The Leftovers en Manhunt: Unabomber. Momenteel werkt ze aan de opnamen voor HBO's serie Westworld.

'Lange tijd leek de draaiplanning haar komst naar de Nederlandse première toe te laten, maar vanwege wijzigingen bleek het voor HBO dit weekend niet langer mogelijk om toestemming te verlenen voor de reis. We hopen dat het opnameschema volgende week alsnog opties biedt om Katja naar Nederland te laten komen voor de promotie van Weg Van Jou', zegt een woordvoerster van de filmdistributeur.

Weg van jou gaat maandagavond in première in Tuschinski in Amsterdam. Katja speelt in de romantische komedie de rol van Evi Dekker, een ambitieuze dertigjarige dame uit Rotterdam die voor haar werk in Terneuzen belandt. Daar ontmoet ze schipper Stijn, een rol die wordt gespeeld door Maarten Heijmans.

Foto: © Reni van Maren

Reacties