×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Giel Beelen zet wekker voortaan voor Veronica

09.10.2017 -

Giel Beelen is terug van weggeweest in de ochtenduren op de Nederlandse radio. Hij zet zijn wekker voortaan voor het commerciële station Radio Veronica.


De Veronica Ochtendshow met Giel is dagelijks te horen van 6.00 tot 9.00 uur. In de eerste uitzending is de band Kensington te gast en ook de komende dagen komen live-acts over de vloer, waaronder DI-RECT, Racoon en Miss Montreal. 'Het wordt tijd dat Nederland een beetje wakker wordt geschud en dat gaan we doen, natuurlijk mét live muziek. Dat is één van de belangrijkste onderdelen van mijn ochtendshow', zegt Giel.

 

Het feest is begonnen! Dit is de nieuwe @radioveronica ochtendshow met @ikbenfre en @jeroenlatijnhouwers!

Een bericht gedeeld door Giel Beelen (@giels) op


Beelen (40) presenteerde op 11 november vorig jaar zijn laatste ochtendshow op 3FM, waar hij ruim twaalf jaar te horen was in de ochtenduren. Sindsdien presenteerde hij in het weekend de show On Stage, tot zijn afscheid in augustus.

Ook Qmusic vernieuwt met ingang van maandag de ochtendshow. Igmar Felicia (27), afkomstig van SLAM! neemt plaats naast dj Mattie Valk en nieuwshost Fien Vermeulen.

Foto: © Instagram Giel Beelen

Reacties