×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Aaron Carter verlaat afkickkliniek na 2 weken

06.10.2017 -

Aaron Carter heeft na een verblijf van twee weken de afkickkliniek verlaten waar hij wilde afrekenen met zijn verslavingen. Zijn woordvoerder bevestigt aan People dat de 29-jarige zanger weer thuis is en de behandeling erop zit.


'Aaron heeft de kliniek verlaten waar hij werkte aan zijn welzijn', zegt zijn woordvoerder. 'Er zijn verschillende redenen die zijn onmiddellijke en persoonlijke aandacht vereisten', vervolgt hij. 'Zijn welzijn is voor hem heel belangrijk en hij zal er voortdurend aan blijven werken'.

Aaron Carter nam op 22 september zijn intrek in de afkickkliniek om professionele hulp te zoeken. Dat was een dag nadat de politie met spoed naar zijn huis ging, omdat ze een verontrustend telefoontje had ontvangen van iemand die vermoedde dat Aaron onder invloed was.

Aaron, die in augustus bekendmaakte biseksueel te zijn, zou al langer problemen hebben met verschillende verslavingen. 

Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties