×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Boris Becker gaat heel ver voor afbetalen schulden

Tennislegende doet het ondenkbare

06.10.2017 -

Boris Becker zit tot over zijn oren in de schulden. Er wordt gesproken over een schuld van 44 miljoen euro. Om een gedeelte hiervan af te betalen, doet de oud-tennisser het ondenkbare.


Britse media schrijven dat Becker zijn Wimbledon troffeeën gaat verkopen om een gedeelte van zijn gigantische schuld af te kunnen betalen. De legende is drie keer wereldkampioen geworden en hoopt alledrie de troffeeën te verkopen voor een bedrag van 1 miljoen Pond. 

De schulden kwamen aan het licht toen Becker, die ooit 30 miljoen aan vermogen had, failliet werd verklaard door zijn bank. Hij ging voor 3 miljoen het schip in. Toen ook nog een ex-partner hem aanklaagde voor een bedrag van 31 miljoen euro, was het einde in zicht. Ook moest hij een bedrag van 10 miljoen Pond aan zijn ex-vrouw betalen.

Becker zegt zelf dat de sentimentele waarde die hij aan de bekers toekende, inmiddels verleden tijd is. 

 

It's been one of those days where u wonder what's going on

Een bericht gedeeld door Boris Becker (@borisbeckerofficial) op

Foto: © Instagram Boris Becker

Reacties