×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

André Hazes deelt bijzondere herinnering aan Van der Laan

06.10.2017 -

Amsterdam is geschokt door het overlijden van Eberhard van der Laan. André Hazes heeft een bijzondere, grappige herinnering aan de burgemeester. 'Jonge Hazes en de burgemeester samen, alsof we iets heel stouts deden...'


'Het is avond, we zitten bij RTL Late Night’, begint de zanger zijn betoog. ‘Ik merkte dat we een klik hadden. Waarom? Dat weet ik niet’, vervolgt hij.

‘Humberto kondigt de reclame aan en meneer van der Laan roept vanaf de andere kant van de tafel naar mijn kant: ‘Dré, Dré, Dreetje, jij rookt toch?’. Waarop ik instemmend antwoorde. ‘Als we nou samen van tafel gaan, kunnen ze niet op één iemand boos worden’, zei hij. Daar had hij gelijk in. En hop daar stonden we samen, buiten. Jonge Hazes en de burgemeester van Amsterdam alsof we iets heel stouts deden,’ schrijft hij emotioneel in het bericht. ‘Je was goud’. 

Foto: © Instagram André Hazes

Reacties