×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Heeft Angelina Jolie een nieuwe liefde?

05.10.2017 -

Volgens geruchten heeft Angelina Jolie de steenrijke oprichter van Tesla, Elon Musk, aan de haak geslagen. De bloedmooie actrice en ex van Brad Pitt kent Musk al jarenlang. De twee hebben samengewerkt aan meerdere humanitaire projecten.


De bekende Amerikaanse blogger Janet Charlton beweert dat er tussen de twee meer dan alleen een puur platonische vriendschap gaande is.

Naar verluidt hebben de twee elkaar in de afgelopen weken in het geheim meerdere keren ontmoet. Zo zouden ze in Las Vegas een heel weekend samen hebben doorgebracht. ‘De twee waren erg voorzichtig. Ze kwamen niet samen aan en gingen ook niet samen weg', schrijft Charlton op haar blog. Vermoedelijk willen de twee tortelduifjes geen opwinding en moet het voor nu nog even een geheim blijven.

Wat wel opvalt is dat Jolie precies in het schoonheidsideaal van Musk valt. De ondernemer valt op mooie, sterke en ondernemende vrouwen. Dat is ook te zien aan de korte relatie die de Tesla-oprichter met Amber Heard, de ex van Johnny Depp, had. Deze relatie ging vrij snel over omdat het ‘te intens’ zou zijn geweest. Misschien is dat ook de reden dat de ondernemer het nu zo rustig aan doet.

Angelina zei na haar scheiding met Brad Pitt dat ze tijd voor zichzelf en haar zes kinderen wilde nemen. Dus of een nieuwe man in haar leven past, dat is nog even afwachten.

Foto: © Instagram Angelina Jolie

Reacties