×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sonneveld geëerd in Carré

05.10.2017 -

In Carré in Amsterdam is woensdagavond herdacht dat entertainer Wim Sonneveld een eeuw geleden werd geboren.


Loes Luca, Paul Groot, Mark Rietman, Sjors van der Panne, Annet Malherbe, Tony Neef, Diggy Dex, de Wëreldbänd, Het Ragazze Quartet en orkest Pol Vanfleteren werkten mee aan het eerbetoon, waarbij onder meer diverse nummers van de nog steeds geliefde artiest in een modern jasje werden uitgevoerd.

 

Het was een prachtige eerste avond waarbij Wim Sonneveld in het zonnetje is gezet. Morgen weer! #wimsonneveld #wimsonneveldgala #gala #carré

Een bericht gedeeld door Koninklijk Theater Carré (@theatercarre) op

 

Eerste avond Wim Sonneveld Gala in @theatercarre Morgen de tweede en laatste avond. Wat heb ik een mooi vak! #zoblij #carré #klassiekers

Een bericht gedeeld door Sjors van der Panne (@sjorsvanderpanne) op

Sjors van der Panne

Tony Neef

Wim Sonneveld, die op 8 maart 1974 op slechts 56-jarige leeftijd stierf aan hartfalen, kwam op 28 juni 1917 in Utrecht ter wereld als zoon van een kruidenier, iets dat ook al in de zomer werd herdacht met een tv-reeks en andere media-aandacht, enkele theaterprogramma's, de verschijning van een paar boeken en de vernoeming naar de entertainer van een brug in Amsterdam. Het gala, dat donderdag wordt herhaald om nog meer belangstellenden de kans te bieden erbij te zijn, wordt op oudejaarsavond op televisie uitgezonden.

Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties