×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Domien Verschuuren wordt railcateraar

04.10.2017 -

Domien Verschuuren maakt volgende week vrijdag zijn ochtendshow op NPO 3FM vanuit een rijdende trein. In drie uur tijd reist de dj van BNNVARA van Den Haag naar Leeuwarden, meldt de omroep.


'Ik kan nooit met de trein naar m’n werk, dus neem ik m’n werk gewoon mee naar de trein', zegt Domien. 'Leuk om daar luisteraars te ontmoeten en te zien hoe treinreizend Nederland de dag begint, daar waar ik normaal gesproken in de studio sta. Het wordt technisch een behoorlijke uitdaging, drie uur live radio vanuit een rijdende trein, maar ik beloof dat we stipt om 6 uur vertrekken en rond 9 uur arriveren'.

Onderweg helpt Domien de conducteurs een handje door kaartjes te scannen en op de perrons te fluiten voor vertrek. Ook gaat hij aan de slag als railcateraar.

Foto: © Instagram Domien Verschuuren

Reacties