×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Tommy Lee Jones haatte Jim Carrey

04.10.2017 -

Ze maakten in de film Batman Forever samen Gotham onveilig, maar achter de schermen was Tommy Lee Jones bepaald niet gecharmeerd van zijn collega Jim Carrey. De acteur vertelde zijn jongere collega zelfs dat hij hem haatte.


im haalde dinsdag in praatprogramma Norm Macdonald Live herinneringen op aan zijn samenwerking met Tommy Lee. De twee speelden in de film uit 1995 schurken The Riddler en Two-Face. "Ik was toen net een grote ster en dat was een probleem", vertelt Jim. "En ik denk dat hij zich eigenlijk ook wat ongemakkelijk voelde op deze klus. Het is niet echt zijn stijl."

De weerzin van Tommy Lee kwam tot uiting toen de twee elkaar na het werk tegenkwamen in een restaurant. "Ik liep naar hem toe en zei hem gedag. Je kon het bloed uit zijn gezicht zien trekken. Hij stond trillend op, omhelsde me en zei: 'ik haat je. Ik vind je echt helemaal niet leuk'." Jim heeft naar eigen zeggen nog doorgevraagd naar de reden van zoveel afkeer. Zijn collega zou hem gezegd hebben: "Ik kan dat clowngedrag van je niet goedkeuren."

Ondanks de haat van Tommy Lee, is Jim nog steeds positief over zijn vakbroeder. "Hij is een fenomenale acteur. Ik vind hem nog steeds geweldig."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties