×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

31x Herman van Veen in Carré

03.10.2017 -

Herman van Veen staat van 26 oktober tot en met 10 december in theater Carré. Het theater in Amsterdam is een van zijn favoriete podia.


'Het programma is al een dagboek, iedere voorstelling is anders, omdat hij er groot en klein nieuw en persoonlijke ervaringen in meeneemt', kondigt zijn impresariaat aan.

Van Veen (14 maart 1945) is een veelzijdige kunstenaar die moeiteloos zingt in vijf talen. In 1965 beklom Van Veen voor het eerst het podium en sindsdien reist hij met zijn voorstellingen de wereld rond. Hij speelt viool, zingt, schrijft, componeert, regisseert, acteert, schildert en is de geestelijke vader van de wereldberoemde Alfred Jodocus Kwak.

Kaarten voor de 31 voorstellingen zijn te koop via de website van Carré en aan de kassa van het theater.

Foto: © Reni van Maren

Reacties