×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Einde nabij voor Sophie en Xander de Buisonjé

03.10.2017 -

Sophie en Xander de Buisonjé zijn al een hele tijd bezig met het verbouwen van hun liefdesnestje. En nu, na maanden klussen, is het einde eindelijk in zicht voor het stel.


'Eindelijk... Na maanden van bloed, zweet en te veel tranen begint het eindelijk een huis te worden. Ik kan me eindelijk gaan verheugen op diners thuis met onze vrienden. En mijn stofpak verruilen voor high heels... Het einde is in zicht,' schrijft de opgeluchte Sophie bij een foto van de verbouwde gang. 

Het bericht wordt vergezeld door de hashtags 'relatiecheck' en 'combimetbabyistop' die duidelijk laten merken dat de vrouw van Xander het écht heeft gehad met de verbouwing. Hopelijk kan het stel snel hun intrek nemen in het verbouwde paleisje.

 

 

Foto: © Reni van Maren

Reacties