×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Botresten toch niet van Natalee Holloway

03.10.2017 -

Nog steeds is er geen duidelijkheid over het lot van Natalee Holloway, de Amerikaanse tiener die in 2005 op Aruba verdween. De botresten die door haar vader en een privédetective zijn gevonden, blijken niet afkomstig te zijn van het meisje.


Dat zegt forensisch expert Jason Kolowski, die bij dit privéonderzoek betrokken was tegen een website. Tussen de gevonden resten is één bot van een mens gevonden. ‘Het DNA hiervan matcht niet met moeder Beth Holloway, dus het is uitgesloten dat het afkomstig is van Natalee’, zegt Kolowski.

Van wie het bot wel is, heeft Kolowski niet kunnen achterhalen. ‘We weten zelfs niet hoelang deze persoon dood is’.

Natalee's vader Dave en de privédetective vonden de resten na een verklaring van iemand die zei zelf betrokken te zijn geweest bij het laten verdwijnen van haar lichaam. Ze maakten er een tv-serie over, met de naam 'The Disappearance of Natalee Holloway'.

Foto: © Reuters

Reacties