×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Staande ovatie voor Liesbeth List

02.10.2017 -

In het bijzijn van Liesbeth List is maandagavond in Carré de musical over haar werk en leven in première gegaan. De 75-jarige zangeres woonde de voorstelling bij en kreeg bij binnenkomst in de zaal een staande ovatie van het publiek.


Onder de genodigden waren veel vrienden en collega's van List, onder wie Marco Bakker, Willeke van Ammelrooy, Jon van Eerd, Irene Moors, Ben Cramer, Imca Marina, Ed Nijpels en Frank Boeijen.

List maakte onlangs bekend dat ze zich om gezondheidsredenen terugtrekt uit het openbare leven. Vermoedelijk is haar komst naar de première een van haar laatste publieke optredens.

Renée van Wegberg speelt de rol van List. Verder vertolkt Jonathan Demoor de rollen van Robert Braaksma en Jacques Brel en is Michael Konings te zien als Ramses Shaffy.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties