×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Schietpartij tijdens optreden Jason Aldean

02.10.2017 -

De schietpartij op de beroemde strip van Las Vegas vond plaats tijdens het optreden van de Amerikaanse zanger Jason Aldean. Hij was een van de headlines van Route 91 Harvest, een driedaags openluchtfestival met tientallen optredens van countryartiesten.


Aldean was bezig met zijn laatste nummer toen iemand in de buurt van het Mandalay Bay Hotel begon te schieten, meldt Fox News. Op een filmpje van een festivalbezoeker is te zien dat Aldean nog even na het horen van de schoten door blijft zingen. Daarna rent hij direct het podium af.

Volgens ABC News, die iemand van Jasons team heeft gesproken, is de countryzanger ongedeerd gebleven. Bezoekers dachten aanvankelijk dat het geknal kwam van vuurwerk, zeggen ooggetuigen.

Andere grote namen op het festival, dat volledig was uitverkocht, waren onder meer Luke Combs, Sam Hunt en Jake Owen.

Meerdere artiesten laten weten erg geschrokken te zijn door het geweld:

 

#lasvegas #prayforlasvegas

Een bericht gedeeld door Céline Dion (@celinedion) op

Bekijk hier de verschrikkelijke beelden (let op: kan als schokkend worden ervaren):

Foto: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties